Gluténmentes Budapest

GlutenFree Budapest

GlutenFree Budapest

A gluténmentes diéta nem jelenti azt , hogy nem ehetsz ezentúl éttermekben!

Being on a gluten-free diet doesn't mean you can't eat out!

2016. március 29. - 2travelers

Pár hónapja vagyok meg csak gluténérzékeny, de már most a fél életemet az tölti ki , hogy mit ehetek és hol. Sajnos a betegség tüneteként egyből kiütések jelentkeznek az arcomon, ha olyan élelmiszert fogyasztok ami akár csak érintkezett gluténnel, így a sors iróniájaként egyből meg tudom mondani mely élelmiszereket fogyaszthatjuk mi gluténérzékenyek. Ezt a "szuperképességet"  :) kihasználva döntöttem úgy hogy létrehozom ezt blogot, segítséget nyújtva sorstársaimnak ezzel. 
Éttermek , kávézók, pékségek, cukrászdák feltérképezése a célom Budapesten,  olyan helyeké és ételeké ahol és amit mi is biztosan fogyaszthatunk . 
Ez itt nem a reklám helye, leszögezem, hogy a blogban a jövőben szereplő vendéglátóegységektől semmilyen juttatást nem kapok!! Ami jó, az jó, ami meg nem, az nem, ezt az elvet követem.
Kövess Facebookon a GlutenFree Budapest oldalt!
https://www.facebook.com/glutenfreebudapest/

Being on a gluten-free diet doesn't mean you can't eat out! I'm here to help you offering a gluten-free guide to Budapest!
My gluten intolerance started only a few mounths ago, and ever since half of my life is about what I can eat and where I can eat.
I have a rare type of this autoimmune disease which causes rushes on my face right after I consume anything what even get in contact with gluten . So I decided to use this "superpower" and create this blog recommended gluten free meals in restaurants , bakeries and cafes in Budapest, which I've tried already and found safe for us
For he record I'm not trying advertising any of the places in my blog, I'm just trying to make eating out easier for people in a gluten free diet.
Follow my page on Facebook GlutenFree Budapest
https://www.facebook.com/glutenfreebudapest/
glutenfree.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenfreebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr268544360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása