Gluténmentes Budapest

GlutenFree Budapest

GlutenFree Budapest

Napsütés és Hawaii pizza az Etna Pizzériából

Sunshine and Hawaii pizza at Etna Ristorante

2016. április 17. - 2travelers
fullsizerender_37.jpg
Már nagyon vágytam egy jó pizzára, ami annak ellenére , hogy másféle lisztből kell, hogy készüljön, pont ugyanolyan finom , mint a nem gluténmentes társai. Vékony, ropogós tészta, ízletes feltétek, olvadó sajt-ahogy azt kell. És végre megtaláltam! 
Ez alkalommal nem volt időm az étterembe elmenni, és csak rendeltem ( házhozszállítás is van), de a látvány így is magáért beszél! 
Korábban már jártam ebben az olasz étteremben, bátran merem ajánlani, nagyon hangulatos, jó a kiszolgálás, nyáron pedig a teraszon is élvezhetjük az ételeket! Teljes gluténmentes menüjük van, a pizzák mellett előételek, levesek, tészták, desszertek is szerepelnek az étlapon. 

Az étterem címe

 
Etna Ristorante & Pizzeria
1026 Budapest Gábor Áron utca 74-78.
I was looking for a pizza which tastes just like real pizza crust despite it's gluten free. I was dreaming about thin, crispy crust with flavorful toppings and melting cheese . And finally I've found it!
This time I was too busy to go to this lovely Italian restaurant personally so I asked for home delivery, but I've been there many times before and I can only recommend it. The service is good, the atmosphere is nice and in the summer we can enjoy our meals outside in the terrace . They have a complete gluten free menu with soups, appetizers, pastas, pizzas and desserts.


The adress of the restaurant:

Etna Ristorante & Pizzeria
1026 Budapest Gábor Áron utca 74-78. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenfreebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr168633462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radi8tor 2016.04.18. 15:16:22

Tészta összetevőiről lehet tudni valamit? Esetleg a sütésről? (külön gluténmentes sütőben készül, stb)
Egy pizzériában sajnos elég sok glutén száll a levegőben is.

Radi8tor 2016.04.18. 15:38:45

Közben láttam a FB bejegyzés alatt, hogy más is feltette ezt a kérdést.
www.facebook.com/glutenfreebudapest/posts/1701247770129775
süti beállítások módosítása