Gluténmentes Budapest

GlutenFree Budapest

GlutenFree Budapest

Gyümölcsös sushi a meleg nyári napokra

The Fruit Sushi - something special for the hot summer days

2016. április 06. - 2travelers
fullsizerender_28.jpg
Egy kis különlegességet hoztam mára nektek, finom és csodaszép gyümölcsös sushikat a Fruit Sushi-tól, amelyek ráadásul glutén- és laktózmentesek is. 
Így a nyár közeledtével főételként is fogyaszthatjuk, választhatjuk őket egzotikus gyümölcsökkel vagy éppen eperrel vagy almával , de desszertnek is kiváló. 
Még csak házhozszállítás van , de hamarosan étterem is nyílik . 
Zárójelben jegyzem meg, hogy azt, hogy gluténmentesek-e a sushik, negyedszeri nekifutásra sikerült csak megtudni, telefonon hárman háromféle választ adtak, de végülis megoldódott a rejtély. 
Én a Golyó box-ot és mangós tekercset kókusz szósszal próbáltam ki, ezeket láthatjátok a fotón is. A tekercs nagyon ízlett, friss, ízletes volt benne a mangó, a golyók közül pedig a piros, az epres volt a legfinomabb.
 
Az étterem elérhetősége:
+36309779011


I brought you something special today, the delicious and beautiful fruit sushies from The Fruit Sushi, which are gluten and lactose free as well.
As the summer is coming we can have them for lunch or just as a dessert, and we can pick some exotic fruits for the fun or just be traditional and stick with the strawberries and apples.
It's only home delivery for now, but soon their restaurant will open up, personally I can't wait.
I picked the Mango Rolls with coconut sauce and the Sushi Balls , that's what you can see on the pictures. The rolls were amazing, the mango was fresh and a perfectly matching the coconut sauce, and among the sushi balls the red one with the strawberries was the best . 
You can get your fruit sushies here:

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenfreebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr128573718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása