Gluténmentes Budapest

GlutenFree Budapest

GlutenFree Budapest

Free - gluténmentes pékség a bulinegyedben

Free - glutenfree bakery in the center of Budapest

2016. július 15. - 2travelers
img_2332.JPG
A héten a Free gluténmentes pékség Dob utcai üzletében jártam. 
A másik pékségükben, a Fény utcában gyakran megfordulok, mert egyszerűen minden annyira finom, mondhatni jobb mint a nem gluténmentes társaik! A nagy kedvencem a sajtos rúd és a free rúd, de a kenyereket , kekszeket, egyéb finomságokat is csak ajánlani tudom.
A Dob utcában ebéd menü is van mindennap,így alig vártam hogy kipróbáljam a pitéket, idejét nem tudom mikor ettem ilyesmit utoljára! 
A gombás -sajtos pitére esett a választásom , előtte pedig hideg meggylevest ettem. Véleményem szerint nagyon el volt találva mindkettő, a leves nagyon jol esett a melegben, nem volt túl édes, a pite pedig az otthoni ízekre emlékezetet, és jól meg volt rakva gombával ! Együtt a kettő pont elég is volt ebédre! Azért vacsira vittem még egy kis szilvás párnát is!
Ha arra jártok, mindenképpen próbáljátok ki! Ráadásul késő estig nyitva vannak-hétközben 10-ig, hétvégén meg éjfélig- így vacsorára, vagy akár buli előtt/ közben is beugorhattok valamilyen gluténmentes finomságért!

A pékség címe:
Free-gluténmentes pékség 
Free - glutenfree bakery in the heart of the city

I've visited the Free glutenfree bakery in Dob utca on this week.
I've been before many times to their other shop on Fény utca, it's one of my favourite, everything is just so delicious , these gluten free products actually taste better then the " normal" ones! One of My favorutie is the cheesy stick, its very crispy and yummy, but I can only recommend the different types of breads and bisquits and other snacks too.
At the new bakery in Dob utca they have a lunch menu what I was looking forward to try. It included a soup and a pie- I was really excited since I didn't have a pie for ages .
I picked the mushroom and cheese pie and with that the cold sour cherry soup.
I loved both of them, the soup wasn't too sweet, and the pie reminded me to the ones we used to make at home, and it had a lots of mushrooms on the top. The two things together filled me up, it was a great lunch.
This place is open till midnight on the weekends, and till 10 pm on weekdays, so you can pop in anytime even for dinner or for some snacks before going out since it's in the heart of the city close to Gozsdu Court. 

The adress of the bakery:
Free-glutenfree bakery 
img_2333.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenfreebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr178892684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása