Gluténmentes Budapest

GlutenFree Budapest

GlutenFree Budapest

High Note SkyBar -vacsora a város felett

High Note SkyBar- dining on the top of Budapest

2016. május 11. - 2travelers
fullsizerender_43.jpg

Gyönyörű kilátás , finom borok és gluténmentes vacsora a Bazilika szomszédságában, ennél jobbat szerintem kívánni sem lehet.
Az étlapon fel vannak tüntetve a gluténmentes ételek, így kedvemre válogathattam, anélkül hogy a pincért kellett volna faggatni arról, melyik étel milyen összetevőkből készül . 
A kiszolgálás gyors, a felszolgálók kedvesek és segítőkészek. Az árak ugyan kissé borsosak, de egy ötcsillagos szálloda tetőteraszán ahol egész Budapest a lábunk előtt hever ez nem meglepő .
Az előétel füstölt pisztráng mogyoróvaj mousse-al volt, utána pedig a ropogós saláta joghurtos-kéksajtos öntettel és csirkemellel következett . Mindkettő hibátlanul volt elkészítve, régen ettem már ilyen finomat, különösen a pisztráng ízlett. 
Ide még biztosan visszatérek! Különleges alkalmakra remek választás ez az étterem!

Az étterem címe:

High Note SkyBar
Aria Hotel
V.  Hercegprímás utca 5. 


High Note SkyBar- dining on the top of Budapest

Amazing view, delicious wines and a glutenfree dinner, I couldn't wish for better Saturday evening . 
On the menu of the restaurant all the glutenfree dish is marked, so I could pick my dinner without asking the waiter about the ingredients, which is great. 
The service is spot on, the staff is very kind and helpful. The place is not cheap but it's expected on the rooftop of a five star hotel with a mesmerizing view of Budapest.
As an appetizer I picked the smoked trout with peanut butter mousse , followed by the crispy salad with yogurt-blue cheese dressing and grilled chicken breast . Both of the dishes were made to perfection, I loved the flavors, especially the trout, the peanut butter mousse made it really special.
Definitely I'll be back! I can only recommend this restaurant, it's ideal for special occasions.

The address of the restaurant :

High Note SkyBar
Aria Hotel
V.  Hercegprímás utca 5. 

fullsizerender_44.jpg

img_9721.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenfreebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr448697680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása