Gluténmentes Budapest

GlutenFree Budapest

GlutenFree Budapest

Olasz ételek minden mennyiségben

Ape Regina - All the glutenfree pasta and pizza you can eat

2016. november 15. - 2travelers

fullsizerender_61.jpg

 

Végre egy ALL YOU CAN EAT étterem, ahol én is tudok enni. Bevallom, sose szerettem az ilyen jellegű éttermeket, jobban szeretem, ha kiszolgál a pincér ahelyett, hogy a beszélgetések közepén ennivaló után kelljen mászkálni, ráadásul mióta gluténérzékeny vagyok nagyon tartok ezektől a helyektől, általában össze-vissza van kitéve az étel, ráadásul jellemző, hogy belenyúlnak mindenféle kanállal mikor a tányérra szedik, tehát a keresztszennyeződés esélye is elég magas, mindennek a tetejébe hozzáértő pincér persze alig, aki információt adna a fogásokról, és még sorolhatnám .

Az Ape Regina-ban viszont nagyon kellemesen csalódtam! A januárban nyílt, kimondottan olasz konyhára specializálódott étteremben a legtöbb étel frissen készül el, amiket a felszolgáló szervíroz az asztalhoz, és van többféle gluténmentes tészta és pizza, amelyekből kedvünkre válogathatunk, nagyon finom mindenkettő! A grill húsok, tengeri herkentyűk és zöldségek is frissen sülnek, mindenképp érdemes azokat is megkóstolni. Az előételekből is jópárat fogyaszthatunk, ráadásul ezek külön kis tányérokra vannak kitéve, így biztos nem keverednek össze a többivel, érdeklődjünk ezzel kapcsolatban a felszolgálótól. Sajnos a dessszertekkel hadilábon állnak, olyannyira, hogy semmilyen gluténmentes desszert nem volt, csak gyümölcs, remélem ezen javítanak, mert azon kivül minden szuper! 

Közelednek az ünnepek, a céges és családi vacsorák, akár ezekre az alkalmakra is bátran ajánlom ezt a helyet, itt gluténérzékenyként nem kell azon idegeskedni hogy éhen maradunk, mert bőven van miből válogatni .

 

Az étterem elérhetősége :

 

Ape Regina 

1065 Budapest, Podmaniczky utca 18. 

www.aperegina.hu

 

img_5092.JPG

 

Finally an All You Can Eat restaurant where I can eat also.

Since I'm gluten free it's always causing big problems to eat in such places, the food is usually messy, the spoons are getting mixed up, which increase the chance of cross contamination, and anyway it's not fresh, plus the waiters aren't well-informed, and so on.

But in Ape Regina I had a great experience , just about the opposite like in other restaurants of the same concept. The waiters are helpful, they helped me choose some glutenfree apetizers, they have glutenfree pizza and the pasta also, which are freshly made and both are delicious. We can choose meat, sea food or vegetables from the grill as well. Unfortunatly they don't have any glutenfree dessert, only fruits, but I hope it'll change soon!

I recommend this restaurant for family and company events as well, people who love italian food and people with gluten intolerance will both enjoy it .

 

The adress of the restaurant:

 

Ape Regina

1065 Budapest, Podmaniczky utca 18. 

www.aperegina.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenfreebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr211962613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása