Gluténmentes Budapest

GlutenFree Budapest

GlutenFree Budapest

Madal Café - Cortado és isler a teraszon

Madal Café - Cortado and Isler on the terrace on a hot spring day

2016. május 08. - 2travelers

Ebben a szép időben ebéd utan jól esik egy kávét elfogyasztani a teraszon és esetleg hozzá valamilyen desszertet. A városban sétálgatva ebben a reményben tértem be a Madal Café-ba. Azt eddig is tudtam, hogy a kávéjuk nagyon finom, de nem tudtam hogy mi a helyzet gluténmentes édesség -fronton. Nagyon kellemesen csalódtam, többféle desszertből lehet válogatni a gluténérzékenyeknek is, van isler, brownie, goji bogyós tallér, és többféle bonbon. 

A kiszolgálás gyors, kedvesek és segítőkészek , a kávézó ízlésesen van berendezve, és nagy terasz tartozik hozzá.
Nekem az islerre esett a választásom, nagyon finom és laktató volt, pont illet a finom cortado kávém mellé. Vasárnapi ebéd után vagy akár egy kellemes baráti kávézáshoz ideális hely, itt mi sem maradunk édesség nélkül. 
A kávézó címe: 
Madal Café
Madal Café - Cortado and Isler on the terrace on a hot spring day
On a hot spring day it seemed to be a great idea to have a coffee and some dessert after my lunch . I was hoping to get some glutenfree desert with my coffee and there you go.. At Madal Café I've found several tempting desserts, such as Isler, brownie, goji berry cake and different types of bonbons. 
The service was great too, it was quick and the staff was kind and helpful. The place has a welcoming atmosphere , it 's been decorated tastefully.
I picked the Isler with my cortado , it was really tasty and filling, I loved it. 
It's an awesome spot to get a good quality coffee and some sweets after lunch or to meet up your friends.
The adress of the café:
Madal Café

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenfreebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr378697314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása