Gluténmentes Budapest

GlutenFree Budapest

GlutenFree Budapest

Nyers vegán ebéd , finom tortákkal a Veggie nyers vegán bisztróban

Raw vegan lunch with cakes at Veggie raw vegan bistro

2016. március 29. - 2travelers

Először kicsit tartotam a nyers vegán étkezéstől, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt az éttermet. Nemrégen még az Élet éttermének hívtak, azóta felujították és átnevezték, de a koncepció ugyanaz maradt.
Érdemes először a kostolómenüvel kezdeni, de én mondjuk imádom a cukkinit, ezért számomra könnyű volt a választás. Nyers és vegán étel létére nagyon finom volt, nyári meleg napokon egy könnyű gluténmentes ebédnek remek! Na és a sütemények! Ezek közül direkt nem emelek ki egyet sem (a háttérben megbúvó citromosra célzok) mert többfélét végigkóstoltunk, és az egyik finomabb mint a másik! Már csak a sütik miatt is megéri ide ellátogatni! Itt aztán lehet bűnözni! :)
Az étterem címe:
Veggie Nyers Vegán Bisztró
 Budapest, Garibaldi u. 5, 1054

Kövess Facebookon a GlutenFree Budapest oldalt!
https://www.facebook.com/glutenfreebudapest/

At first I was a bit sceptical about raw vegan food, but I decided to try it anyway. It worth to start with the tasting menu if you are not sure what you want. IÍm a big fan of zucchini, so for me it was an easy choice. It's a great choice for a light meal in the summer. And the cakes are amazing! I don't want to mention anything particular, we tried more type of cakes and they were all delicious! The one with the lemon too! And of course all of them are gluten free! Yummy!
The address of the restaurant:
Veggie Raw Vegan Bistro
 Budapest, Garibaldi u. 5, 1054

Follow my page on Facebook GlutenFree Budapest
https://www.facebook.com/glutenfreebudapest/

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenfreebudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr618545040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása